Okulumuzda e twinning  projesi başladı

Okulumuzda e twinning projesi başladı

Project Name
After school what do you do?

The aim of the project

The aim is to connect students from differem school in about Europe common topics such as talk what they de after school, sports, free time activities, hobbies. Seeing the differences between different customs and cultures, get to If better and know yourself use it to improve your oral and written expression.
4. Sınıf öğrencilerimiz ve İngilizce Öğretmenimiz Nezihe ÜZEN Tarafından yürütülen projemiz başlamıştır.

Projenin amacı

Amaç, Avrupa'daki farklı okullardan öğrencileri okuldan sonra neler yapacakları, spor, boş zaman aktiviteleri, hobiler gibi ortak konular hakkında buluşturmaktır.  Farklı gelenek ve kültürler arasındaki farkları görerek, daha iyiye ulaşmak ve kendinizi tanımak için sözlü ve yazılı ifadenizi geliştirmek için kullanmaktır.

06.03.2024 38